example

Články

Koukněte se na český trailer k filmu Zootropolis: Město zvířat

Články
28.02.2016 | zobrazeno 1960x
Koukněte se na český trailer k filmu Zootropolis: Město zvířat
Hodnocení: 

Zootropolis: Město zvířat je animovaný příběh, ve kterém narazíme nejen na králíka a lišáka, ale také na spoustu různých zvířátek!

 

 

Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka Nicka Wilda.

 

Animovaný snímek Zootropolis: Město zvířat bude mít v českých kinech premiéru 3. března 2016.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |