example

Články

Natáčí se nová česká pohádka Sedmero krkavců

Články
27.06.2014 | zobrazeno 2290x
Natáčí se nová česká pohádka Sedmero krkavců
Hodnocení: 

Režisérka Alice Nellis se pustila do natáčení filmové pohádky Sedmero krkavců! Premiéra pohádkového příběhu se plánuje na únor 2015.


Sedmero krkavců


Pohádkový příběh vychází z klasické předlohy spisovatelky Boženy Němcové. Pohádka má rozsáhlou výpravu, množství výtvarné náročnosti historických kostýmů. Pro natáčení si producenti museli nechat speciálně vycvičit krkavce tak, aby bylo možné natáčet záběry letu krkavců spolu s akcí herců.

 

Režisérka Alice Nellis natáčí nejen v České republice (na hradě Zvíkov), ale také na Slovensku a to v Zuberci. V hlavní roli dívky Bohdanky uvidíme Marthu Issovou. V rolích princů se objeví Lukáš Příkazký a Václav Neužil. Jejich matku královnu hraje Sabina Remundová a její sestru čarodějku Zuzana Bydžovská.

 

Premiéra pohádky Sedmero krkavců je naplánovaná na únor 2015.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |