example

Články

VYDEJTE SE DO BRADAVIC VE WESTFIELD CHODOV!

Články
26.10.2023 | zobrazeno 486x
VYDEJTE SE DO BRADAVIC VE WESTFIELD CHODOV!
Hodnocení: 

Vydejte se do Bradavic ve Westfield Chodov: Prozkoumejte umělecké interpretace ikonických míst z oblíbené filmové série Po omezenou dobu, od 25. září do 22. října, budou mít fanoušci Wizarding World možnost prohlédnout si umělecké ztvárnění ikonických míst z oblíbené filmové série o Harry Potterovi v nákupním centru Westfield Chodov v Praze. Kromě prohlídky interaktivních prostředí se mohou během víkendových dní těšit na tematické aktivity, které je ještě více vtáhnou do světa kouzel.

 

Harry Potter

Celá akce vznikla ve spolupráci se společnostmi Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment a Eventbox a přináší jedinečnou příležitost prohlédnout si například stylizovanou repliku vlaku Bradavický expres, projít Hagridovou chatrčí nebo si vyzkoušet Famfrpál, kouzelnickou soutěž v házení slavným camrálem do obruče.

 

O víkendových dnech od pátku do neděle si návštěvníci nákupního centra budou moci třikrát denně vychutnat taneční představení waltzu známého ze čtvrtého dílu filmové série. Do představení se navíc sami mohou zapojit a naučit se jeho kroky, následně potom mohou své znalosti prověřit ve vědomostním kvízu. Motivací pro účast v soutěži jim budou ceny s tématikou Harryho Pottera. Podrobný rozpis časů představení a soutěží najdete na webových stránkách.

 

harry potter

 

Neděle 15. října bude patřit všem, kteří si rádi hrají se svou fantazií a proměňují se v postavy z oblíbeného filmu. Na programu bude soutěž kostýmů, které se může zúčastnit každý, ať už malý nebo velký, kdo se chce pochlubit svým převlekem. Máte chuť se na jeden den převléknout za Zlatonku, Ufňukanou Uršulu, Hermionu Grangerovou nebo dokonce Hagrida? Kostýmy bude hodnotit porota v různých kategoriích a pro ty nejlepší budou připraveny krásné ceny. O ceny můžete soutěžit i v online soutěžích, stačí po dobu konání akce sledovat sociální sítě Westfieldu Chodov.

 

Velkoplošnou uměleckou interpretaci kouzelnického světa nachystalo Westfield Chodov zdarma jako odměnu pro své návštěvníky, kteří v nákupním centru utratí nad 500 Kč nebo si zakoupí dárkovou kartu ve stejné hodnotě. Po předložení účtenky u speciálně označeného pultu získají Bradavický pas, se kterým se mohou vydat prozkoumat všechna zákoutí světa Harryho Pottera. Jeden pas stačí pro jednu až pětičlennou rodinu nebo tříčlennou skupinku.

 

Instalace bude rozmístěna po nákupním centru Westfield Chodov, podrobná mapka celé výstavy bude zveřejněna na webových stránkách, kde najdete i informace k časovému programu a více informací k Bradavickému pasu a celé akci.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |