example

Články

Animovaný seriál Rychlá rota míří na plátna kin!

Články
04.02.2014 | zobrazeno 2808x
Animovaný seriál Rychlá rota míří na plátna kin!
Hodnocení: 

Rychlá rota, legendární animovaný seriál, který je neodmyslitelně spojen s našim dětstvím, se vrací! Populární hrdinové Chip, Dale, Gedžitka, Monty Jack a Zip se dočkají velkolepého návratu na plátna kin!


 

Rychlá rota - Nová a původní znělka

 

Legendární animovaný seriál z dílny Walt Disney, na kterém vyrostla nejedna generace dětí, se začíná překlápět do celovečerního filmu. Posledních pár let začal Hollywood oživovat klasické animáky v hraných filmech. Ať už to byli Flintstoneovi, Scooby-Doo, Garfield, Chipmunkové nebo Šmoulové. Nyní konečně přichází řáda i na rychlou rotu a naše hrdiny Dalea, Chipa, Monty Jacka, Gedžitku a Zipa. Na myšlenku, že by se měla tato disneyovka opět objevit na plátnech kin, přišel reklamní režisér Robert Rugan. Momentálně tedy píše scénář, který by „staré" hrdiny představil v řádně moderním světle.

 Rychlá rota

 

I když ještě uplyne spousta vody, než se naši hrdinové objeví na plátnech kin, my už se na nový příběh Rychlé roty těšíme, že? :)



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |