example

Články

Carla – Česká čokoládovna

Články
13.10.2020 | zobrazeno 800x
Carla – Česká čokoládovna
Hodnocení: 

Již od roku 1992 Vás zásobujeme sladkými výrobky z naší čokoládovny Carla. Čokoládovna sídlí ve Dvoře Králové nad Labem a naše čokoláda dělá radost jednotlivcům i řadě zákazníků z oblasti průmyslu a gastro podnikání. Vyrábíme pro ně například: polevy, náplně a fondán, které poté využívají cukráři, pekaři, zmrzlináři a další profesionálové v oboru gastronomie. Znáte nás ale i z běžných obchodů, do kterých dodáváme bonboniéry, tabulkové čokolády, tyčinky a mnoho dalšího.

 

c

 

Jako výrobce čokolády si potrpíme na těch nejkvalitnějších surovinách, které získáváme z nejrůznějších koutů světa a dbáme tradičních postupů při jejich zpracovávání pro naše čokoládové výrobky. Ročně vyrobíme stovky tun čokolády a čokoládových výrobků. Pravidelné certifikace a zodpovědnost vůči našim zákazníkům nás motivuje k neustálému zkvalitňování, a tak se naše výroba neustále dynamicky mění. Záleží nám nejen na kvalitě výrobků pro naše zákazníky, ale i na našich zaměstnancích, kterých máme již přes 200. Snažíme se pro ně vytvořit takové prostředí, které probudí jejich tvůrčí schopnosti, otevře jim dveře pracovních příležitostí, a zároveň bude pro ně přátelské a bezpečné. Je pro nás důležité, aby se u nás lidem dobře pracovalo, proto se staráme i o okolí našeho závodu, aby splňovalo požadavky zdravého pracovního prostředí.

 

CAR

 

Základní myšlenkou naší personální politiky je vytvoření pocitu sounáležitosti s firmou a spoluodpovědnosti všech zaměstnanců. Naši zaměstnanci se společně účastní i akcí kulturního a sportovního charakteru, aby se poznávali i jinak, než jen pracovně. Neváhejte si zakoupit nějaký z našich výrobků, protože za naší čokoládou je příběh, který chcete ochutnat.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |