example

Články

Disney Channel: Programové tipy na březen 2014!

Články
03.03.2014 | zobrazeno 2355x
Disney Channel: Programové tipy na březen 2014!
Hodnocení: 

Dětský kanál Disney Channel si pro nás připravil zajímavé březnové menu! Můžeme se těšit na premiéru filmu Cloud 9, na premiéru seriálu Wander na cestách a také na programové speciály Phineas a Ferb: Mise Marvel a Sofie První!


wander


Připravte se na let napříč galaxií v novém animovaném komediálním seriálu z produkce Disney Channel Wander na cestách (v sobotu 29. března od 14.00). Jeho autorem a producentem je dvojnásobný držitel ceny Emmy, animátor Craig McCracken (Foster's Home for Imaginary Friends, The Powerpuff Girls). Nový seriál plný zábavy vypráví příběhy dvou nejlepších kamarádů, věčně optimistického intergalaktického cestovatele a dobrodince Wandera a jeho vznětlivého, ale věrného oře Sylvie.

 

cloud

 

Cloud 9 (v sobotu 15 března od 11.00) se odehrává vysoko na zasněžených vrcholcích hor ve světě závodního snowboardingu a vypráví inspirativní příběh dvou mladých lidí, kteří musí překonat pochybnosti, jež mají sami o sobě, aby přišli na to, že mohou dosáhnout svých snů. Kayla Morgan je namyšlená snowboardistka, kterou právě vyhodili ze závodního týmu a Will Cloud je bývalý šampion, jenž se nemůže vyrovnat s tím, že mu ošklivý pád ukončíl kariéru. Kayla se chce stát lepší snowboardistkou a ve Willovi najde nečekaného učitele, který jí pomůže se zlepšit. Will se neochotně stane Kayliným trenérem a zavede jí tréninkový režim, jehož prostřednictvím otestuje její oddanost sportu. Zatímco se dvojice postupně sbližuje, Will zjistí, že nic není nemožné a začne věřit, že se opět může stát šampionem.

 

phi

 

V měsíci březnu má Disney Channel velkou odměnu pro fanoušky seriálu Phineas a Ferb. Je tu premiéra jejich speciálního dobrodružství Mise Marvel, a to v sobotu 22. března od 7:25. Poté co poslední pokus Dr. Dutošvarce omylem připraví o schopnosti několik známých superhrdinů Marvelu (Spidermana, Iron Mana, Thora, Hulka), se superhrdinové vydávají do Danvillu. Spojí se s Phineasem a Ferbem, aby získali zpět své superschopnosti, porazili superzloduchy (Red Skull, MODOK, Whiplash, Venom), kteří Dr. Dutošvarcovi ukradli jeho vysávátor a aby zachránili Danville před úplným zničením.

 

Sophie první

 

Sofie a její rodina tráví královské prázdniny na širém moři v premiérovém speciálu Sofie První: Plovoucí zámek, který Disney Channel uvede na Mezinárodní den žen v sobotu 8. března od 7:05.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |