example

Články

Disney Channel: Programové tipy na duben 2014!

Články
25.03.2014 | zobrazeno 2688x
Disney Channel: Programové tipy na duben 2014!
Hodnocení: 

Dětský kanál Disney Channel si pro nás připravil zajímavé dubnové menu! Můžeme se těšit na premiéry filmů Malá mořská víla a Malá mořská víla 2: Návrat do moře a také na nový seriál Superdoktoři!


Malá mořská víla

Malá mořská víla                   Photo © WALT DISNEY Pictures 


Malá mořská víla (v pátek 18. dubna v 16:10), film ověnčený Oscary, vznikla na motivy nádherné pohádky Hanse Christiana Andersena o krásné mořské panně. Díky působivému hudebnímu doprovodu a vrcholné animaci patří mezi Disney klasiku. Je to kouzelný příběh, který úžasným způsobem oživuje magický podvodní svět s půvabnou mořskou vílou Ariel. Ta je dcerou Tritona, krále moří, a jako většina mladých dívek ne vždy dělá to, co by si její otec přál.

 

Jednoho dne Ariel podnikne zakázanou cestu na mořskou hladinu a poprvé ve svém životě spatří člověka – krásného prince. Zamiluje se do něj a uzavře obchod se zlou chobotnicí Uršulou, která jí umožní žít na zemi jako člověk, ale pouze pokud ji princ do dvou dnů políbí. Pokud se tak nestane, Ariel bude Uršule muset dát svůj krásný hlas. Kromě Ariel se setkáváme také s jejími rozkošnými přáteli – krabem Sebastiánem a rybou Flundrem. Hudba, která autorovi Alanu Menkenovi vynesla dva Oscary (za nejlepší původní píseň „Under the Sea“ a za nejlepší hudební doprovod), toto mistrovské dílo nádherně doplňuje.

 

Malá mořská víla: Návrat do moře

Malá mořská víla 2: Návrat do moře    Photo © WALT DISNEY Pictures 

 

V pokračování s názvem Malá mořská víla 2 (v pátek 25. dubna v 16:10) se fanoušci v dalším příběhu ze širých moří setkají s Arielinou dcerou Melody a Uršulinou zlou sestrou Morganou. Ariel a Erik žijí šťastně jako manželé a dostalo se jim požehnání v podobně rozkošné dcerky Melody. Rodina žije na souši, ale Melody se velmi zajímá o svůj vílí původ a rozhodne se zjistit, jak vypadá život v moři. Během svého prvního podmořského dobrodružství se nechtěně zaplete do zlého spiknutí proti Arielinu otci králi Tritonovi. V tomto důstojném nástupci milované klasiky se tak Ariel musí vrátit do moře, aby zachránila svou rodinu i přátele.

 

Superdoktoři

Superdoktoři                     Photo © WALT DISNEY Pictures

 

Nový serial Superdoktoři, který se bude na Disney Channel vysílat od dubna, přináší odpověď na jednu z velkých otázek světa superhrdinů: Co dělají superhrdinové, když jsou zranění? V úvodní dvojepizodě tohoto seriálu s názvem Zachránci ochránců (v neděli 13. dubna od 9:00) objeví dva chlapci Oliver a Kaz skrytý vchod do nemocnice pro superhrdiny. Poté co odhalí velký svět komiksových superhrdinů a zjistí, že jeden z jejich oblíbených hrdinů je zraněn, získají kluci možnost pracovat v nemocnici jako superdoktoři. Oliver a Kaz si dosud mysleli, že superhrdinové existují jen v komiksových knížkách, videohrách a dalších částech světa sci-fi a fantasy, ale nyní se ocitají v reálném světě superdoktorů!



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |