example

Články

Disney Channel: Programové tipy na květen 2014!

Články
22.04.2014 | zobrazeno 2264x
Disney Channel: Programové tipy na květen 2014!
Hodnocení: 

Dětský kanál Disney Channel si pro nás připravil zajímavé květnové menu! Můžeme se těšit na premiéry klasických Disney filmů Kniha džunglí 1,2 a také na novou zábavní televizní soutěž Kresli, hádej, vyhraj!


Kniha džunglí


Kniha džunglí (v pátek 2. května v 16:10)nabízí jedinečnou možnost nové generaci dětí seznámit se s oblíbenými postavami známého příběhu o chlapci, který byl vychován zvířaty v džungli. Stejně tak, jako si diváci oblíbí dobrodružství Mauglího, Balúa, Baghíry a jejich přátel, se budou bát bezcitného tygra Šerchána. Nezapomenutelné písně The Bare Necessities and I Wanna Be Like You donutí i nejzarytější odpůrce ke zpěvu. Kniha džunglí je animovaným mistrovským dílem, které časem neztratilo svou sílu a svěžest.

 

Kniha džunglí 2

 

Kniha džunglí 2 (v sobotu 10. května v 16:10) je pokračováním Mauglího příběhu. Přivádí nás do vesnice, kde Mauglí žije v milující rodině, ale stále se mu stýská po životě v džungli a kamarádech, kteří tam žijí. Rozhodne se tedy, že spolu s Baluém, který ho ve vesnici navštíví, odejde zpět do džungle a vrátí se k životu bez všech vymožeností. Mauglího nejlepší přítelkyně Šanti si myslí, že byl unesen, a tak ho následuje do džungle. Balú a Mauglí si v džungli užívají spoustu legrace, ale trable už se chystají. Tygr Šerchán nezapomíná a připravuje odvetu. To představuje velké nebezpečí pro Mauglího a Balúa, ale ještě větší pro nezkušenou Šanti. Dobrodružství, spousta legrace a temperamentní hudba jsou prvky, které dělají z tohoto filmu úžasnou podívanou pro všechny věkové kategorie.

 

Kresli a hádej

 

Nová zábavní televizní soutěž Kresli, hádej, vyhraj! začíná na Disney Channel už v pondělí 12. května v 19 hodin! Tato zábavní televizní soutěž spojuje talent a výtvarné schopnosti soutěžících. Úkolem hráčů je uhodnout obrázek, který nakreslil jeden ze soupeřů. Jednotlivé týmy jsou tvořeny jak dětmi z publika, tak hvězdami pravidelně vystupujícími na Disney Channel nebo Disney XD. Všichni mají možnost otestovat své výtvarné dovednosti a vyhrát se svým týmem úžasné ceny. Mezi známé osobnosti, které v této zábavné soutěži vystoupí, patří Tyrel Williams (Lab Rats), Laura Marano (Austin & Ally) nebo Dove Cameron (Liv and Maddie, Cloud 9).



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |