example

Články

Disney Channel: Programové tipy na leden 2014!

Články
07.01.2014 | zobrazeno 2448x
Disney Channel: Programové tipy na leden 2014!
Hodnocení: 

Dětský kanál Disney Channel si pro nás připravil zajímavé lednové menu! Můžeme se těšit na animovaný film Úžasňákovi, na premiéry seriálů Jessie, Liv a Maddie a také Pes a jeho Blog!


 

Animovaný snímek Úžasňákovi (sobota 11.1 v 11:00) z dílny Disney/Pixar, nás zavede do rodiny superhrdinů. Můžeme čekat neuvěřitelné dobrodružství ve vtipné, vychytralé a velmi moderní komedii, která získala dva Oskary.

 Jessie

Jessie                                                              Photo © Disney Channel  

 

Třetí řada seriálu Jessie jde do finále a v lednu bude na Disney Channel zakončena dvojitou epizodou s názvem Jessie, která je na programu v sobotu 18.1 od 9:00. V této epizodě čeká Jessie obrovské překvapení, když s dětmi navštíví svého tatínka ve vojenském táboře v Texasu. Přijedou jen na prázdniny, ale Jessin tatínek má velkou novinu - bude se znovu ženit!

 

V lednové nabídce dětské stanice Disney Channel se také můžeme těšit na premiéru seriálu Liv a Maddie a to v sobotu 25.1 v 10:30. Premiéru nové řady bude mít také seriál Pes a jeho blog (sobota 11.1 v 10:00).



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |