example

Články

Disney Channel: Programové tipy na únor 2014!

Články
01.02.2014 | zobrazeno 2114x
Disney Channel: Programové tipy na únor 2014!
Hodnocení: 

Dětský kanál Disney Channel si pro nás připravil zajímavé únorové menu! Můžeme se těšit na animovaný film Lady a Tramp, na premiéru seriálu Laboratorní krysy a také na programový speciál Mickeyho pohlednice!


Mickey Mouse

Mickeyho Pohlednice                                     Photo © Walt Disney 

 

Legenda se vrací v programovém speciálu Mickeyho pohlednice (v sobotu 1. a v neděli 2. února od 15:25). Mickey se vydává na cesty, ale slíbil Disney Channelu, že nám bude posílat pohledy! Během fantastického světoběžnického víkendu Disney Channel kombinuje cestovní a prázdninové epizody oblíbených seriálů Hodně štěstí, Charlie, Městečko záhad a Jessie s nejnovějšími díly seriálu Mickey Mouse od Disneyho.


Lady a Tramp

Lady a Tramp                                            Photo © Walt Disney

 

Jako speciální valentýnský dárek si pro nás kanál Disney Channel připravil premiéru jednoho z velkých klasických Disney filmů, Lady a Tramp (pátek 14. února od 15:35).

 

On je tulák, ale ona ho miluje. On je odvážný darebák, ona rafinovaná dáma – v podstatě se k sobě vůbec nehodí, ale každý miluje je, i tento film. Jeden z největších milostných příběhů, co kdy byly napsány (film vznikl na motivy povídky Warda Greena Happy Dan, the Whistling Dog), vypráví o psím tulákovi a vznešené fence s rodokmenem, kteří čelí nepřízni osudu, aby mohli být spolu. Nádherný příběh, který vznikal čtyři roky, stál 4 miliony dolarů a pracovalo na něm 150 umělců a animátorů, kteří vytvořili dva miliony kreseb, byl ve své době vrcholem animované tvorby.

 

Laboratorní krysy

Laboratorní krysy                                          Photo © Walt Disney

 

Můžeme se těšit na nový seriál Laboratorní krysy, který startuje v sobotu 8. února od 8:35. Hvězdami sci-fi sitcomu Laboratorní krysy jsou Chase, Adam a Bree – supermoderní bionické klony s jedinečnými schopnostmi. Naši hrdinové jsou drženi v tajné laboratoři, ale začínají si uvědomovat, že život nabízí i jiné možnosti, než být jen armádní zbraní.

 

V lednové nabídce dětské stanice Disney Channel se také můžeme těšit na premiéru třetí řady seriálu Jessie a to v sobotu 22.2 v 8:55. Premiéru zbrusu nových epizod bude mít také seriál Hodně štěstí, Charlie (každou únorovou neděli od 8:55).

 



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |