example

Články

Hobit: Šmakova dračí poušť (trailer)

Články
28.01.2014 | zobrazeno 2239x
Hobit: Šmakova dračí poušť (trailer)
Hodnocení: 

Vánoční dárek pro všechny milovníky filmových adaptací J. R. R. Tolkiena. Druhý díl filmové trilogie Hobit vstupuje do českých kin 12. prosince 2013.

 

 

Hobit: Šmakova dračí poušť líčí další dobrodružství hobita Bilbo Pytlíka na jeho společné pouti s čarodějem Gandalfem a třinácti trpaslíky vedenými Thorinem Pavézou. Vydali se na výpravnou cestu, jejímž cílem je získat zpět Osamělou horu a ztracené království trpaslíků Erebor.

 

Hobit

Hobit: Šmakova dračí pouť 

Photo © Warner Bros 

 

Poté, co přežili začátek své neočekávané cesty, pokračuje tato společnost směrem na Východ a cestou potkává kožoměnce Medděda a v lese Mirkwood plném nástrah se střetává s houfem obřích Pavouků. Když se jim podaří uniknout ze zajetí nebezpečných lesních elfů, pokračují trpaslíci k Jezernímu městu a nakonec k samotné Osamělé hoře, kde musí čelit největšímu nebezpečí v podobě Šmaka - nejstrašlivější nestvůry, která prověří nejen jejich odvahu, ale i pevnost jejich přátelství a smysluplnost celé pouti.

 

Velkolepé dobrodružství Hobit: Šmakova dračí pouť bude mít v českých kinech premiéru 12. prosince 2013.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |