example

Články

Jim Jam: Programové tipy na leden 2014!

Články
10.01.2014 | zobrazeno 2703x
Jim Jam: Programové tipy na leden 2014!
Hodnocení: 

Dětský kanál Jim Jam si pro nás připravil zajímavé lednové menu! Můžeme se těšit na animovaný film Noemova archa, Princezna Claire a také na pohádku Princ a Chuďas.


jim jam


Noemova archa(v neděli 12. ledna a v sobotu 18. ledna v 10:00 a v 17:00) je pohádkový příběh, ve ktrém zvířata chodí zásadně v párech! Spolu s Noem, jeho rodinou a jejich veselými, upovídanými zvířecími kamarády se vypravíme na cestu za dobrodružstvím. Vyrazíme na cestu, která trvá 40 dní a 40 nocí.

 

Princezna Claire (v neděli 19. ledna a v sobotu 25. ledna v 10:00 a v 17:00) je pohádka, která nás seznámí se sedmiletou holčičkou Claire, která sní o tom, že je princezna a žije v pohádkové zemi. Jednoho dne objeví Claire spolu se svou sestřičkou pod schodištěm malé tajemné dveře. Za nimi najdou kouzelnou truhlu, přívěsek a pozvání, které je opravdu do kouzelné země odnese! V této kreslené klasické pohádce Claire zachrání svou sestru a královnu, a sama se pak skutečně stane princeznou nádherné pohádkové země.

 

Hlavní zápletkou pohádky Princ a chuďas (v neděli 26. ledna v 10:00 a v 17:00) je záměna identity. V pohádkovém příběhu Princ a chuďas je malý chudý chlapec omylem zaměněn za bohatého královského dědice trůnu!



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |