example

Články

Koukněte se na český trailer k filmu LEGO® příběh

Články
30.01.2014 | zobrazeno 1921x
Koukněte se na český trailer k filmu LEGO® příběh
Hodnocení: 

Přichází The LEGO® MOVIE™(v českém originále LEGO® Příběh), první filmový příběh LEGO! Úžasný svět LEGA v českých kinech uvidíme 6. února 2014!


 

Počítačem animovaný 3D film uvádí na plátno některé z nejoblíbenějších minifigurek LEGO a další nové postavičky, které se pohybují v dosud nepoznaném, vizuálně jedinečném světě postaveném výhradně z kostiček LEGO.

 

V příběhu se seznámíme s Emmetem (Chris Pratt/Jan Maxián) – obyčejnou, poslušnou a naprosto průměrnou minifigurkou LEGO, kterou avšak mylně považují za mistra Stavitele, jenž může zachránit svět. Je proto povolán do společenstva mistrů stavitelů, kde se setká se starým čarodějem Vitruviusem (Morgan Freeman/ Pavel Rimský), mladou drsňačkou Lucy (Elizabeth Banksová/Tereza Bebarová) a Batmanem, s nimiž se vydá na výpravu proti zlému tyranovi jménem Lord Byznys (Will Ferrell/ Libor Hruška), který je odhodlán zničit svět tím, že ho slepí dohromady.

 

Film LEGO® Příběh bude mít v českých kinech premiéru 6. února 2014.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |