example

Články

Koukněte se na trailer k filmu Čertoviny!

Články
13.11.2017 | zobrazeno 1982x
Koukněte se na trailer k filmu Čertoviny!
Hodnocení: 

Čertoviny je klasická pohádka režiséra Zdeňka Trošky, která má ambice vrátit se žánrově do světa fantazie a pobavit diváky příhodami nadpřirozených bytostí a pohádkovými příběhy.


 

Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi. A pak se to stalo. Jeden zakopl, padl na druhého a oba povalili kotel s hříšnou duší. Toho využila hříšná duše. Rozběhla se k otevřené bráně, kterou zrovna staří čerti větrali a než se kdo nadál, byla pryč. Bylo zle. Luciper se rozhodl pro trest – čerti musí jít na svět a každý přivést do pekla jednu hříšnou duši. Pak jim bude odpuštěno.

 

Film Čertoviny bude mít v českých kinech premiéru 4. ledna 2018!



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |