example

Články

Koukněte se na trailer k filmu Jak vycvičit draka 2!

Články
05.03.2014 | zobrazeno 2519x
Koukněte se na trailer k filmu Jak vycvičit draka 2!
Hodnocení: 

Čtyři roky po dobrodružném animovaném filmu Jak vycvičit draka, se hrdinové Škyťák a Bezzubka vrací zpět! Dračí příběh se do kin vrátí 19. června 2014!


 

Naši hrdinové Škyťák s Bezzubkou se k nám vrací v animovaném snímku Jak vycvičit draka 2! Celá vesnice již přivykla drakům a ti se stali nepostradatelnou součástí jejich životů. Vikingové vymysleli i nový a oblíbený sport - dračí závody. Škyťák a jeho dračí kamarád se však raději věnují zkoumáním oblohy, svých vlastních možností, ale hlavně nezmapovaných zákoutí a nových krajů. Když je jedno z jejich dobrodružství zavede k ledové jeskyni, objeví nejen stovky nových divokých draků, ale také tajemného Dračího jezdce. Najednou se ocitnou uprostřed bitvy a oba jsou nuceni zajistit mír.

 

Dobrodružný film Jak vycvičit draka 2 bude mít v českých kinech premiéru 19. června 2014.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |