example

Články

Koukněte se na trailer k filmu Letadla 2: Hasiči a záchranáři!

Články
14.04.2014 | zobrazeno 1710x
Koukněte se na trailer k filmu Letadla 2: Hasiči a záchranáři!
Hodnocení: 

Práškovací letadlo Prášek pro nás chystá další pohádkové dobrodružství! Animovaný snímek Letadla 2: Hasiči a záchranáři v českých kinech uvidíme 17. července 2014.


 

Když se světově proslulý letecký závodník Prášek dozví, že má poškozený motor a už možná nikdy nebude moci závodit, je nucen zařadit jiný rychlostní stupeň a vrhá se do světa vzdušného boje s požáry. Prášek spojí své síly se záchranářským a hasičským veteránem, vrtulníkem Strážcem Břitvou, a s jeho odvážným týmem, jehož členy jsou mimo jiné odvážná hasička Kapka, nákladní vrtulník Větrník, bývalý vojenský dopravní letoun Cabbie či veselá parta neohrožených terénních vozítek, která si říkají Kouřoví skokani. Společně se tento nebojácný tým pouští do boje s rozsáhlým lesním požárem a Prášek zjišťuje, co je třeba k tomu, aby se z vás stal skutečný hrdina. Letadla 2: Hasiči a záchranáři je novým komediálně-dobrodružným filmem o druhých šancích, ve kterém se představuje elitní tým hasičských letadel, jež svůj život zasvětila ochraně historického národního parku Piston Peak před lesními požáry.

 

Animovaná disneyovka Letadla 2: Hasiči a záchranáři bude mít v českých kinech premiéru 17. července 2014.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |