example

Články

Koukněte se na trailer k filmu Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa

Články
12.11.2016 | zobrazeno 1591x
Koukněte se na trailer k filmu Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
Hodnocení: 

Před třemi tisíci lety se po nekonečných vodách Tichého oceánu plavili prastaří mořeplavci a objevovali ostrovy Oceánie. Pak ale na celé tisíciletí jejich plavby ustaly. A nikdo neví proč.


 

Walt Disney Animation Studios uvedou struhující počítačově animovaný film Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa o nebojácné dospívající dívce, která se vydává na nebezpečnou cestu, aby zachránila svůj lid. Cestou potkává Vaiana (v původním znění Auli’i Cravalho) kdysi mocného poloboha Mauiho (v původním znění Dwayne Johnson), který jí pomůže stát se zkušenou mořeplavkyní. Společně se plaví přes širý oceán a zažívají nebezpečná a úžasná dobrodružství, například setkání s obřími mořskými monstry, ze kterých leckdy uniknou jen o vlásek. Na konci cesty Vaiana splní úkol svých předků a najde to, co vždycky hledala: sama sebe.

 

Animovaný snímek Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa bude mít v českých kinech premiéru 24. listopadu 2016!



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |