example

Články

Koukněte se na trailer k filmu Pes ro(c)ku!

Články
12.02.2017 | zobrazeno 1669x
Koukněte se na trailer k filmu Pes ro(c)ku!
Hodnocení: 

Z Bodiho měl být tradiční hlídací pes s pevnou pracovní dobou a slibnou kariérou. Místo toho vzal kytaru, hrábnul od strun a stal se zcela novým druhem – psem rockovým. Animovaná komedie Pes Ro©ku přinese velké rock´n´rollové dobrodružství.


 

Bodi je dospívající pes, žije v odlehlé idylické vesnici v horách a připravuje se na stejnou kariéru, jako má jeho táta. Má být hlídačem a strážit veselé a dovádivé ovečky před skupinou nadměrně mlsných vlků. Moc mu to nevoní a, upřímně, ani trochu mu to nejde. A pak se to stane: Doslova z nebe spadne na zem rádio, Bodi uslyší píseň hvězdného Kryštofa Kočkostára a zamiluje se do hudby. Od té doby je to samé Rock sem roll tam, „Tati, chci být muzikantem“, „Chci být jako Kryštof“ a do toho „Bodi, na to zapomeň“ a tak dál. Nakonec mu ale táta koupí lístek na autobus a Bodi se s kytarou na zádech vydá do velkého světa s plánem založit kapelu a stát se rockovou hvězdou. To je ale teprve začátek, velký svět má totiž pro podobné naivní snílky připravené překážky a Bodiho čeká poměrně slušná porce nečekaných událostí. Nástrahy města, noví kámoši, v patách má vlčí mafii a k tomu ho někdo navede, aby poprosil samotného Kočkostára o pár lekcí na kytaru. Bodi není pes popu, ani pes měsíce, je to Pes ro(c)ku.

 

A roztomilé ovečky? Těm se snad nic nestane a taky to nakonec pořádně roztočej.

 

Zajímavé je jméno režiséra filmu. Ash Brannon totiž pochází z bezkonkurenční líhně úžasňákových talentů studia Pixar. U Pixarů pracoval na filmech Život brouka a Toy story – Příběh hraček a u druhého dílu Příběhu hraček už patřil do hlavního režisérského triumvirátu. Ash Brannon má na kontě i nominaci na Oscara pro Nejlepší animovaný film za vytvoření animované komedie Divoké vlny.

 

Animovaný snímek Pes ro(c)ku bude mít v českých kinech premiéru 23. února 2017!



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |