example

Články

Koukněte se na trailer k filmu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Články
25.09.2016 | zobrazeno 1586x
Koukněte se na trailer k filmu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Hodnocení: 

Nezapomenutelný filmový zážitek slibuje snímek z dílny vizionářského režiséra Tima Burtona, který nám připravil další fantaskní výlet do světa kouzel a fantazie, do Sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti.



Dědečkova podivná smrt přiměje Jakea (Asa Butterfield) vyrazit na velmi neobvyklou, dobrodružnou výpravu. Pomocí stop a nápověd, které nalezl v jeho pozůstalosti, objeví na odlehlém koutě jednoho téměř opuštěného ostrova velice zvláštní dům, Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. A i když se Jakeovi na první pohled zdá opuštěný, není tomu tak.

 

Brzy se setká nejen se slečnou Peregrinovou (Eva Green), ale i s jejími mladými chráněnci. Jejich izolace není jen v místě, ale i v zacykleném čase. Skrývají se před ostatním světem kvůli svým zvláštním a neuvěřitelným schopnostem, protože by byli ostatními považováni za zrůdy. Skrývají se ale také před strašlivými netvory, kteří se chtějí zmocnit právě těchto jejich zvláštností. Noví přátelé Jakeovi pomůžou poznat jeho vlastní výjimečnost. A právě ta může všechny obyvatele sirotčince zachránit.

 

Film Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti bude mít v českých kinech premiéru 29. září 2016!



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |