example

Články

Ledové království: Pohádka, která rozehřeje pohádkovou duši

Články
09.12.2013 | zobrazeno 2797x
Ledové království: Pohádka, která rozehřeje pohádkovou duši
Hodnocení: 

 

Animovaná pohádka Ledové království vypráví o milé a nebojácné Anně, která za pomoci odvážného horala Kristoffa, jeho věrného soba Svena a legračního sněhuláka Olafa podnikne v kruté zimě výpravu za záchranou své sestry Elsy. Film je natočen podle klasické pohádky Hanse Christiana Andersena.


 

Když se spojí studio Walt Disney s pohádkovým příběhem od známého pohádkáře Hanse Christiana Andersena vznikne zajímavý příběh, který umí potěšit pohádkovou duši. Walt Disney Studio zkrátka ví, jak přesně namíchat všechny potřebné ingredience, které vedou k nádherné pohádce, ve které nechybí poutavý příběh, dojetí, slzy, smích i radost.

 

Ledové království

Hrdinové filmu Ledové království Photo © Walt Disney Pictures 

 

Pohádkový příběh nás seznámí s nebojácnou Annou, která se vydává na velkolepou výpravu v doprovodu drsného horala Kristoffa a jeho věrného soba Svena, aby nalezla svou sestru Elsu jejíž ledová kouzla uvěznila království Arendelle do věčné zimy. Na své pouti se Anna a Kristoff setkávají s podmínkami, které si nezadají s podmínkami nejvyšších velehor světa, mýtickými trolly a legračním sněhulákem Olafem a navzdory drsným živlům se zoufale pokoušejí dosáhnout svého cíle dříve, než bude zcela pozdě.

 

Animovaný příběh Ledové království najdete v kinech od 28. 11. 2013.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |