example

Články

LEGO® Příběh: Postavte si scény z chystaného filmu dřív, než přijde do kin!

Články
05.12.2013 | zobrazeno 2603x
LEGO® Příběh: Postavte si scény z chystaného filmu dřív, než přijde do kin!
Hodnocení: 

Dánská společnost LEGO nabízí stovky nejrůznějších stavebnic pro děti i dospělé, počítačové hry i celé zábavní parky Legolandy. To, co hračkářskému gigantu doposud chybělo, byl celovečerní film. Dočká se v únoru příštího roku a podle traileru se rozhodně máme na co těšit!


 

LEGO® Příběh je název prvního celovečerního filmu společnosti LEGO, který vstoupí do českých kin 6. února 2014. „Značka LEGO funguje jako tvůrce příběhů po celém světě už několik desetiletí, takže se není čemu divit, že první celovečerní LEGO film všichni dychtivě očekáváme,” říká Jill Wilfert, viceprezident oddělení Licensing and Entertainment ve společnosti LEGO. Rodinný film LEGO® Příběh je celý postaven z kostek LEGO a je plný oblíbených i zcela nových figurek.

 

Počítačově animované 3D dobrodružství vypráví příběh o Emmetovi, obyčejné a naprosto průměrné LEGO figurce, která dodržuje pravidla. Mylně je ale považována za pozoruhodnou osobu, která má navíc zachránit svět. Emmet je povolán do společenství naprostých cizinců s důležitým posláním – zneškodnit zlého tyrana. Kvůli jeho totální nepřipravenosti všechny čeká beznadějně zábavná cesta.

 

Lego

Lego stavebnice Drtič odpadu

 

 

 

 

 

Režii a původní scénář snímku má na starosti dvojice Phil Lord a Christopher Miller (“21 Jump Street”, “Zataženo, občas trakaře”). Ve filmu se setkáte s nejznámějšími figurkami i s několika novými postavami. Snímek by měl fanoušky nalákat na možnost zažít unikátní svět LEGO tak, jak ho ještě nikdy před tím neviděli.

 

Lego

 

Lego stavebnice drtič odpadu

 

Některé scény z filmu si budete moci postavit v předstihu díky třinácti chystaným LEGO stavebnicím, které se v obchodech objeví od ledna příštího roku! Mezi nimi třeba roztomilý Palác v Obláčkové zemi Cuckoo, stavebnice 2v1 Drtič odpadu nebo akční set Super honička.

 

Lego

Lego stavebnice Super honička

 

 

Pro další informace o stavebnicích a filmu navštivte LEGO.cz/movie.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |