example

Články

Navštivte LEGO® KidsFest – největší festival kostiček ve střední Evropě

Články
21.05.2015 | zobrazeno 1650x
Navštivte LEGO® KidsFest – největší festival kostiček ve střední Evropě
Hodnocení: 

V polovině června zažije Praha rodinný festival LEGO® KidsFest. Na malé i velké stavitele čekají unikátní LEGO® stavby, zábavné atrakce, specializované LEGO zóny pro všechny věkové kategorie, soutěže o ceny a hromady kostek k vlastnímu kreativnímu tvoření. První LEGO KidsFest můžete navštívit denně od 13. do 28. června 2015 na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany.


Lego festival


LEGO® KidsFest je celosvětově úspěšný svátek kostiček, her a tvořivosti, kterého se letos dočkají i čeští stavitelé. Na ploše téměř 10 000 metrů čtverečních ohromí milovníky kostek unikátní LEGO® výtvory certifikovaných stavitelů ze zahraničí i českých fanoušků. Desítky specializovaných LEGO zón jako DUPLO®, Star Wars™, Ninjago™, Chima™, Friends, Architecture budou připraveny na nekonečné hodiny stavění.

 

LEGO KidsFest navštíví také certifikovaní stavitelé uměleckých děl z LEGO kostek, jako je Sean Kenney z New Yorku, Dirk Denoyelle z Belgie nebo René Hoffmeister z Německa, kteří si pro české návštěvníky připravili množství uměleckých děl, jež budou v Praze k vidění poprvé.

 

Festival je otevřený všem stavitelům bez rozdílu věku, je vhodný také pro maminky s nejmenšími dětmi a díky modernímu zázemí nabízí i bezbariérový vstup a množství odpočinkových zón. Pro vyhladovělé milovníky kostek je v areálu připraven dostatečný počet stánků s občerstvením nebo si zde mohou pochutnat na vlastní svačině. K dispozici bude i speciální LEGO Minikino, obchod nebo zóna pro fanoušky.

 

Vstupenky je možné zakoupit v sítích Ticketpro nebo na místě, přičemž děti do dvou let mají vstup zdarma. LEGO KidsFest trvá od 13. do 28. června 2015 na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany.

 

Další informace a vstupenky najdete také zde:

http://kidsfest.lego.com/cs-cz

https://www.facebook.com/events/686410928148938/

http://www.ticketpro.cz/jnp/spolecenske-akce/vystavy/1555422-lego-kids-fest.html



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |