example

Články

Nejoblíbenější pohádkové audioknihy pro nejmenší!

Články
03.04.2014 | zobrazeno 2343x
Nejoblíbenější pohádkové audioknihy pro nejmenší!
Hodnocení: 

Popularita pohádkových audioknížek pro nejmenší neustále stoupá a tak jsme pro vás společně s portálem Audioteka.cz vybrali ty nejoblíbenější!


Velká kniha pohádek


Velká audiokniha pohádek

Nejoblíbenější pohádkovou audioknihou je Velká audiokniha pohádek - soubor 40 původních českých pohádek Boženy Němcové. Audiokniha je sestavena podle věku posluchačů, začíná pohádkami pro nejmenší a pokračuje k pohádkám delším a náročnějším. Z velkolepé nabídky si jistě vyberou posluchači malí, ale i jejich rodiče a možná i babičky a dědové! Jmenujme například pohádky O perníkové chaloupce, Čert a Káča, Hloupý Honza nebo Sůl nad zlato.

 

Puntíkáři

 

Puntíkáři

Dalším oblíbeným titulem jsou Puntíkáři. Audiokniha obsahuje humorný příběh z pera Miloše Kratochvíla o tom, jak to dopadá, když se dva rošťáci rozhodnou pomáhat druhým. I když mají dobré srdce a chtěji za každou cenu pomáhat druhým, bohužel každá jejich snaha se vždycky nějak zvrtne, a proto místo pochval sbírají Michal s Fildou spíše černé puntíky. Vypráví známý herec a moderátor David Prachař.

 

Malý princ

 

Malý princ

Kdo by neznal poutavý příběh Malého prince, jako by nebyl. Známé klasické audioknižní dílo, které napsal Antoine de Saint-Exupéry. Malý princ je blonďatý chlapec, který opustí svůj domov na malé planetce a rozhodne se cestovat po šesti jiných planetkách, aby objevil dosud nepoznané. Každou z planet obývá jeden dospělý. Na konec se dostane na planetu Zemi, kde si ochočí lišku a také se seznámí s pilotem, který havaroval uprostřed pusté Sahary. Malý princ pomáhá pilotovi najít studnu, aby měl dost vody a dokončil opravu svého letadla. Hlavní hrdina se učí na svět dívat očima dítěte a mění svůj pohled na priority v životě.

 

Lichožrouti

 

Lichožrouti 

Pohádkový příběh, jehož hlavními hrdiny jsou tajemné postavičky, které kradou lidem ponožky. Lichožrouti jsou nejobratnější lupiči všech dob a dosud nikdy nebyli dopadeni. Záhadný tvor, který žere ponožky a z párů dělá licháče. Poslechněte si napínavý a vtipný příběh jedné lichožroutí rodinky, starého mládence pana Vavřince a malého nešiky lichožrouta Hihlíka. Čte Barbora Hrzánová.

 

Co je Audiotéka?

Se službou Audiotéka si můžete prostřednictvím počítače, mobilního telefonu nebo tabletu stáhnout vaše oblíbené pohádkové příběhy jako soubory MP3. Pohádky předčítají známí čeští herci, kteří v mnoha případech propůjčili svůj hlas také různým televizním pohádkovým postavám. Audioknihy můžete poslouchat úplně kdykoliv budete chtít - před usnutím, na cestě autem, při čekání u doktora či v jakékoliv jiné volné chvíli.

 

A na jaké pohádkové audioknihy si můžete poslechnout? Na serveru www.audioteka.cz najdete přes 1800 titulů mluveného slova, přičemž počet titulů pro děti a mládež přesahuje 500 audioknih. Do nabídky jsou stále přidávány i další nejnovější pohádky. Výběr je tedy velmi široký. Tituly jsou sice určeny dětem, ale dokáží zabavit také dospělé posluchače. Rodiče mohou poslouchat společně se svými dětmi. Každý uživatel na Audiotéce si buduje vlastní sbírku audioknih, která se mu přidává na jeho vlastní Poličku.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |