example

Články

Pohádka Hrátky s čertem slaví 60. narozeniny!

Články
13.09.2016 | zobrazeno 1645x
Pohádka Hrátky s čertem slaví 60. narozeniny!
Hodnocení: 

Kdo by neznal pohádku Hrátky s čertem, vždyť tato pohádková komedie natočená podle stejnojmenné divadelní hry patří dodnes k nezapomenutelným diváckým bonbónkům. A představte si, že tento český film slaví 60. narozeniny!


 

Příběh vysloužilého vojáka Martina Kabáta, který se nezalekne ani hrozného loupežníka Sarky Farky, ani pekla plného rohatých čertů, patří totiž k těm, které nadšeně přijímá každá nová generace diváků. Všechno začíná okamžikem, kdy se dvě vdavekchtivé dívky, princezna Dišperanda a její služebná Káča, vlastní krví upíší čertu, výměnou za pohádkové ženichy. Přestože se omylem oba ďábelské úpisy dostanou do rukou chrabrého Martina Kabáta, záludný ďábel Solfernus se jich lstí zmocní a Martinovi nezbývá, než se vydat do horoucích pekel.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |