example

Články

Pohádkové Vánoce na Primě

Články
23.12.2013 | zobrazeno 2321x
Pohádkové Vánoce na Primě
Hodnocení: 

Víte, kdo je Grinch, Horton, Atakdále nebo Alf a kde jsou Kdosice? Víte, proč je sůl nad zlato nebo proč se ševci bili za červenou sukni? Že ne? Pohádkové Vánoce na Primě znají správnou odpověď.


Santa Claus

Santa Claus            Photo © Buena Vista Pictures 

 

Pohádkové Vánoce na Primě začínají již 23. prosince. Program otevírá mimozemšťan Alf a rodina Tannerů, kteří se chystají strávit Vánoční svátky tentokrát na chalupě. Jaké nadšení panuje v celé rodině uvidíte 23.prosince v 6:20. Roztomilá víla Zvonilka podnikne záchrannou výpravu v 7:20 a Tim Allen jako Santa Claus bude za sebe hledat náhradu, kvůli zlobivému synovi ve 12:30. Správce Holomajzna začne úřadovat v 8:55 v pohádce Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni a Grinch se představí v 10:25.

 

doba ledová

Doba ledová: Mamutí Vánoce        Photo © 20th Century Fox 

 

Na Štědrý den v 10:40 začínají Mamutí Vánoce. Mamut Manny, lenochod Sid a jejich přátelé tentokrát musí zachránit Vánoce pro celý svět. Pohroma začne, když se Sid vydává na severní pól. Na vlásku zas bude viset Flynnův život při záchraně princezny Lociky z vysoké věže. Locika spustí své vlasy v 18:30.

 

Horton

Horton               Photo © Twentieth Century-Fox Film Corporation

 

 Na Boží hod vánoční bude mírumilovný slon Horton zachraňovat vesničku Kdosice a v ní malé Kdovíky. Jestli se mu to podaří, uvidíte 25.prosince v 10:25. Jak se vyrovná líný a zmlsaný kocour Garfield s novým členem rodiny, štěnětem Odiem? Dívejte se ve 13:20. Další dobrodružství zažije tento zrzavý kocour ve filmu Garfield 2, kdy se díky záměně na čas stane zámeckým pánem. Film Prima uvede 26.prosince ve 13:30.

 

Ratatuj

Ratatouille              Photo © Walt Disney Pictures 

 

Talentovaný krysák Remy bude vařit v luxusní restauraci v Paříži 26.prosince. Jak se krysa dostane do kuchyně a co všechno bude vařit, uvidíte v animovaném filmu Rattatouille v 9:20. A na královskou hostinu bez soli vás pozve Jan Werich s Vlastou Burianem ve filmu Byl jednou jeden král. Oblíbená pohádka začíná ve 20:15.

 

Přejeme Vám pohádkové prožití svátků vánočních.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |