example

Články

Pokojíčkové sestavy jako z pohádky!

Články
13.11.2019 | zobrazeno 936x
Pokojíčkové sestavy jako z pohádky!
Hodnocení: 

ELIS DESIGN je synonymum pro originální řešení dětského světa, jehož cílem je nabídnout komplexní řešení dětského prostoru dle individuálních potřeb našich nejmenších. V ELIS DESIGN věříme v nadčasovost a sílu dřeva. Naší inspirací je jednoduchost, hravost a čistota severského stylu. Dbáme na kvalitní výběr dodavatelů a ctíme poctivou řemeslnou tradici. Podstatnou část sortimentu vyrábíme pod značkou ELIS DESIGN. Další produkty pečlivě vybíráme tak, aby zapadaly designově a barevně do konceptu. Odoláváme čínské expanzi a hledáme výrobce v rámci EUs certifikovanými materiály.


Pokojíček Elisdisign



Největší přednosti ELIS DESIGN

 

Koncepční řešení na míru: U nás poskládáte celý pokojíček od postýlky přes hračky až po nálepky na zeď.

 

Vzájemná kombinovatelnost: Všechny produkty k sobě barevně, tvarově i výběrem materiálu designově ladí.

 

Výrobky osobně testujeme: A to i s dětmi. Z testování natáčíme videa.

 

Myslíme EKOLOGICKY: V první řadě vybíráme produkty z přírodních materiálů, které jsou zpracovány s ohledem na přírodu a zdraví našich nejmenších.

 

Pokojíček Elisdisign

 

 

Pokud hledáte zajímavý nábytek a dekorace do dětského pokojíčku, tak ELIS DESIGN  je tou správnou volbou. Můžet buď navštívit nedávno otevřenou prodejnu v Praze a nebo nakouknout na jejich webík Elisdesign.cz.

 

Máme pro vás skvělý typ na vánoční dárky pro vaše poklady.  Od 4.11. navíc můžete získat slevy 20-70 % v rámci největší slevové akce roku Black Friday. 



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |