example

Články

Postavte LEGO® sněhovou vločku a přijďte ozdobit obří LEGO® vánoční strom

Články
27.11.2015 | zobrazeno 1859x
Postavte LEGO® sněhovou vločku a přijďte ozdobit obří LEGO® vánoční strom
Hodnocení: 

Vánoce už klepou na dveře. Spolu s nimi přichází také zima a třpytící se krajina plná napadaných sněhových vloček, které proměňují všední dny v pohádkové. Postavte se svými dětmi originální LEGO® sněhovou vločku a rozzařte svůj domov.


Zapojte se se svým jedinečným dílem do velké vánoční soutěže a vyhrajte LEGO stavebnice, po kterých vaše děti touží. Přijďte se svojí rodinou do Centra Černý Most pomoci zasněžit obrovský LEGO vánoční strom a odstartovat tak letošní Vánoce.


Lego  vánoce

 

Postavte LEGO sněhovou vločku a vyhrajte stavebnice v hodnotě 10 000 Kč!

 

Vytvořenou vločku z LEGO kostiček umístěte doma na nějaké viditelné místo a svůj výtvor vyfoťte. Fotografii poté nahrajte na stránky www.lego.cz/vanoce a těšte se na výhry. Každá 10. vločka vyhrává set tří krásných vánočních LEGO ozdob.

 

Nezapomeňte vyplnit s dětmi jejich vlastní LEGO seznam přání! Jedině tak máte šanci vyhrát LEGO dárky, o které jste společně Ježíškovi napsali. Soutěžit můžete do 13. prosince.

 

Přijďte ozdobit obří LEGO® vánoční strom do Centra Černý Most

 

Nechte se s celou rodinou okouzlit sváteční atmosférou a přijďte s dětmi postavit neobyčejnou LEGO sněhovou vločku a další vánoční dekorace. Tisíce LEGO kostiček vám budou k dispozici k tvoření.

 

Vánoční stavění proběhne 5. a 6. 12. 2015 v Centru Černý Most vždy od 10:00 do 18:00 hodin. Pokud se k nám vypravíte v sobotu 5. 12., zapojíte se do stavění a povíte Mikulášovi básničku, můžete se těšit i na malý dárek. V neděli 6. 12. v 17:00 vánoční strom slavnostně rozsvítíme.

 

Více informací na www.lego.cz/vanoce.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |