example

Články

Premiéra animovaného filmu Velká oříšková loupež!

Články
27.02.2014 | zobrazeno 2727x
Premiéra animovaného filmu Velká oříšková loupež!
Hodnocení: 

Animovaný film Velká oříšková loupež vstupuje do českých kin právě dnes! Na plátnech kin na nás čeká velké dobrodružství dvou hlodavců, kteří plánují nebezpečnou akci!


 

Blíží se zima, proto si musí zvířátka udělat zásoby, aby nepříznivé počasí přečkala. Obyvatelé stromu v parku už zásoby mají, ale jen do té chvíle, než do jejich života vstoupí veverčák Surly. Surly chce společně se svým kamarádem krysákem Buddym získat oříšky z pojízdného stánku. Jeho plán však ztroskotá a nešťastnou náhodou vyhodí do vzduchu celý strom i se všemi zásobami na zimu. Surly je ale hlavička a vymyslí geniální plán.


Zima se neúprosně blíží a zásoby jsou nenávratně pryč. Kde ve městě sehnat takovou zásobu oříšků, která by stačila na celou zimu? Jednoho dne se Surly se svým kamarádem Buddym prochází městem, až narazí na obchod s ořechy. Surlyho napadne geniální plán – obchod vyloupit. Jenomže sami na to nestačí, a tak musí dát dohromady partu a vymyslet plán, jak loupež provést.


Surly je mozkem celého týmu, ale jeho plán nebude tak snadný. Obchod totiž vlastní lidé, kteří se svého majetku nevzdají tak lehce a hlavně v obchodě s ořechy se také osnuje loupež. Surly a jeho parta tvořená krtkem, veverčící Andie a dalšími dvěma členy se musí vypořádat s pastičkami, které na ně nalíčili lidé. K jejich partě se chce navíc přidat trochu podivínský psík. Surly a jeho parta plánuje vykradení obchodu, ale netuší, že se v obchodě také plánuje loupež, ovšem bankovní, kterou zosnoval bývalý vězeň King. O zábavu a napětí tedy nebude nouze.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |