example

Články

Slyšíte za okny zvonění rolniček? To přicházejí Vánoce! Potěšte své děti oblíbenými stavebnicemi LEGO®

Články
31.10.2016 | zobrazeno 1810x
Slyšíte za okny zvonění rolniček? To přicházejí Vánoce! Potěšte své děti oblíbenými stavebnicemi LEGO®
Hodnocení: 

Pamatujete si ten pocit, kdy jste se těšili na Štědrý den tolik, že jste ani nemohli dospat? Všichni si přejeme, aby naše děti prožívaly totéž. Ale také moc dobře víme, že Ježíšek potřebuje trochu pomoct. Proto jsme se rozhodli maminkám, tatínkům a dalším pomocníkům přípravu letošních Vánoc usnadnit. Vyberte svým nejmilovanějším některou ze stavebnic LEGO®, které je přenesou do barevného světa stavění. Hra je bude ohromně bavit, ale zároveň rozvíjet jejich kreativitu, jemnou motoriku a mnoho dalších dovedností.


LEGO DUPLO

 

Těší se vaše děti celý rok na to, až konečně přijde čas na dopisy Ježíškovi? Chcete mít jistotu, že s výběrem dárků nešlápnete vedle? Zjistěte od dětí nejtajnější přání prostřednictvím jejich vlastního LEGO Seznamu přání, který najdete na adrese www.LEGO.cz/seznamprani. Tato intuitivní aplikace umožňuje dětem vybrat stavebnice, které by rády našly pod vánočním stromkem. Samy zvládnou seznam vytisknout a poté ho stačí nechat Ježíškovi za oknem.

 

Přinášíme vám několik vánočních tipů na stavebnice LEGO®, které děti určitě potěší:

 

Máte doma zvědavého předškoláka, který miluje objevování světa okolo sebe? Pak pro vás máme něco, z čeho bude mít obrovskou radost. Stavebnice LEGO® DUPLO® jsou navržené speciálně pro drobné ručičky malých dětí od 18 měsíců do pěti let. Hra s velkými kostkami rozvíjí jemnou motoriku, ale také představivost, kreativitu a sociální dovednosti. Kostky jsou dvakrát tak velké než klasické kostičky, takže jsou perfektní branou do barevného světa LEGO.


Lego duplo

lego duplo

lego duplo

 

Vezměte svoje děti na Cestu kolem světa (10805). Za dobrodružstvím se mohou vydat lodí i letadlem a na svých výpravách potkají spoustu zvířátek v jejich přirozeném prostředí. Nebo spolu vyrazte na nádraží a vysvětlete si, jak nakoupit lístky do vlaku, se sadou Můj první vláček (10507). Pestrobarevný vlak navíc vydává zvuky! Sada Tvořivá truhla (10817) děti zabaví po celý rok. Na jaře postaví kuřátko, v létě zmrzlinu, na podzim barevný strom a v zimě sněhuláka.

 

Hrají si vaše děti rády na hrdiny, dobrodruhy, vědce nebo průzkumníky? Se stavebnicí LEGO® City si mohou vyzkoušet, jaké to je, zachránit město před aktivní sopkou, požárem nebo organizovaným zločinem. Stavebnice LEGO City jsou ideální volbou pro děti ve věku od 6 do 12 let.


Lego duplo

Lego duplo

 

Díky Vězení na ostrově (60130) se vaši malí policisté zapojí do boje se zločinem. Nezapomeňte je varovat před vynalézavými padouchy, kteří se neustále snaží z vězení utéct. Zhlédly se vaše děti spíš v roli neohrožených průzkumníků? Při výpravách se sadou Sopečná základna průzkumníků (60124) mohou učinit převratné objevy.

 

Mezi stavebnicemi LEGO si každý vybere to, co má nejraději. Hraní s LEGO totiž přináší nekonečné možnosti a otevírá kompletně nový svět plný zábavy.

 

Více produktů najdete na www.LEGO.cz



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |