example

Články

Tři bratři: Pohádka plná písniček!

Články
11.05.2015 | zobrazeno 4929x
Tři bratři: Pohádka plná písniček!
Hodnocení: 

Všichni máme rádi pohádky. V pohádkovém příběhu Tři bratři se sejdou hned tři známé pohádky zpracované s humorem pana Svěráka a hudbou pana Uhlíře. A věřte, je to úžasná podívaná.


 

Pohádka Tři bratři je příběh složený ze třech známých pohádek: O červené karkulce, O šípkové Růžence a O dvanácti měsíčkách. V pohádce nejsou stateční princové, ale tři obyčejní chlapci ze statku – Jan, Pepa a Matěj. Každý z chlapců má spoustu dobrých vlastností, ale i jednu špatnou, kterou musí sami změnit a překonat a tím dosáhnout na své štěstí.

 

Jan – zapomětlivý a roztržitý musí vnést do svého života řád a přestat zapomínat, tím se mu povede překonat zlou kletbu a vysvobodí spící krásnou Růženku a stane se králem. Matěj je nerozhodný – musí svou překonat svou nerozhodnost a naučit se reagovat rychle a správně, přijmout za své činy zodpovědnost a tím vysvobodit Karkulku a babičku. A Pepa? Ten je netrpělivý a zbrklý. Vše dělá bez rozmyslu a to ho přivádí do potíží. I on svou špatnou vlastnost překoná a získá hodnou Marušku za ženu.

 

Pohádka je plná krásných písniček a laskavého chytrého humoru pánů Svěráka a Uhlíře. Pohádky jsou vlastně takové tři malé opery. A dětem se to líbí. A nejen dětem, věřte, že po shlédnutí si budete některé melodie dlouho pobrukovat také.

 

Pohádkový příběh Tři bratři rozhodně stojí za podívání. Skvělé herecké obsazení, laskavé pohádky bez násilí (jen vlk působí poměrně hrůzostrašně, ale bála jsem se spíš já, než děti), písničky co si zpívají děti i dospělí – to jsou Tři bratři. A na závěr – ještě někdo se musí zbavit zlozvyku. Tatínek Josefa, Jana a Matěje – co myslíte, povede se mu to?

 

Autor: Jana



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |