example

Články

Velká oříšková loupež: Kdo jsou hlavní hrdinové filmu?

Články
24.02.2014 | zobrazeno 2032x
Velká oříšková loupež: Kdo jsou hlavní hrdinové filmu?
Hodnocení: 

Velká oříšková loupež, dobrodružství dvou hlodavců, kteří plánují nebezpečnou akci. Poznejte hlavní postavičky tohoto animáku! Humorný snímek v českých kinech uvidíme 27. února 2014.


Veverčák Surly

Veverčák Surly                       Hollywood Classic Entertainment 


Egoistický Surly myslí jen na sebe. Není moc poctivý a zásoby na zimu rozhodně nemíní shánět někde po stromech. Proč taky, když je může ukrást. Jeho plány však ne vždy vyjdou podle jeho představ a tím si často zkomplikuje život. Surly ale není bez srdce a když zničí zásoby obyvatel stromu v parku, ozve se v něm svědomí a rozhodne se společně se svým přítelem Buddym provést velkou oříškovou loupež.

 

Krysák Buddy

Krysák Buddy                                  Hollywood Classic Entertainment 

 

Buddy je krysa. Je téměř jako Surlyho bratr. Oba společně tvoří nerozlučnou dvojici v dobrém i zlém. Surly má mozek a Buddy zase svaly, proto se oba vzájemně potřebují a doplňují.

 

Andie

Veverčice Andie                       Hollywood Classic Entertainment


Andie je pracovitá a obětavá mladá veverčičce. Každému chce pomáhat, proto ji mají všichni rádi. Andie chce dohlédnout na Surlyho, kterému moc nevěří. Surly se nakonec do energické a nebojácné Andie zamiluje.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |