example

Články

Veselé Vánoce se stanicí Disney Channel!

Články
06.12.2013 | zobrazeno 2640x
Veselé Vánoce se stanicí Disney Channel!
Hodnocení: 

 

Dětský kanál Disney Channel si pro nás připravil zajímavé vánoční menu! S filmem Ratatouille se koukneme do kulinářské Paříže, se snímkem Auta se podíváme na rychlé závody a se seriálem Violetta zažijeme spoustu dobrodružství.


Violetta

Violetta                                                              Copyright: © Disney/Pixar


Koho by zmáhala zima a chladné počasí, může se přenést do prostředí vždy slunečného Buenos Aires, kde Violetta, nová hrdinka Disney Channelu, zažívá svá každodenní dobrodružství spojená se stěhováním z Evropy, poznáváním nových přátel, první lásky, ale i sebe sama.

 

Violetta je jako každá dívka v jejím věku – ráda se baví, chodí ven s přáteli, miluje hudbu, zpěv a tanec. Na rozdíl od mnohých ji však bedlivě střeží její otec German, který má strach, aby se Violettě její muzikálnost nevymstila stejně jako kdysi její matce, kterou Violetta nikdy nepoznala. Mladá dívka se ale pod zámkem udržet nenechá a v Argentině už vůbec ne. Po příjezdu do Buenos Aires se Violetta setkává se svojí novou vychovatelkou Angie, jež Violettu zasvětí do tajů prestižní umělecké akademie Studio 21. V akademii Violetta naplno rozvíjí svůj hudební talent a spřátelí se s dalšími talentovanými mladými umělci, mezi kterými se možná rýsuje i první láska této všestranně talentované dívky.

 

Auta

Film Auta                                                      Copyright: © Disney/Pixar

 

 Kdo před tancem a zpěvem dává přednost zvukům motorů a vůni benzínu, jistě ocení zařazení jednoho z nejúspěšnějších filmů z dílny Disney-Pixar do vánoční nabídky Disney Channel. Snímek Auta vypráví příběh o závodním autě Blesku McQueenovi, pro kterého je závodění vším. Vše se ale mění ve chvíli, kdy Blesk McQueen navštíví Kardálovou Lhotu, kde pozná, co to je skutečné přátelství, a zjistí, že v životě existuje více věcí, než jen trofeje a vyhrané závody. Snímek získal dvě nominace na Oskara a je jedním z nejlepších animovaných filmů poslední doby.

 

Ratatuj

      Film Ratatouille                                  Copyright: © Disney/Pixar

 

Klidnější povahy a zejména gurmáni možná raději Vánoce odstartují klidnějším snímkem z prostředí kulinářské Paříže. Film Ratatouille v sobě skrývá humor, přátelství i spoustu vybraných delikates. Příjemně bláznivý a odlehčený příběh o kryse jménem Remy, jehož vášeň pro vaření a touha stát se uznávaným kuchařem přivedla Paříže, zahřeje na srdci všechny fanoušky animovaných filmů. Mimo originálního příběhu Ratatouille potěší také prvotřídní kvalitou zpracování, která jej řadí mezi nejkvalitnější animované filmy posledních let.

 

Veselé Vánoce vám přejí i další hrdinové oblíbených seriálů. Nebudete se nudit se seriálem Pes a jeho blog, neposednými sněhouny z filmu Sněhouní Vánoce či s Phienasem a Ferbem, kteří s vámi oslaví konec roku. Veselé Vánoce!



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |