example

Články

Walt Disney a jeho kouzelný svět: Dětské animované pásmo 90. let

Články
06.01.2016 | zobrazeno 9077x
Walt Disney a jeho kouzelný svět: Dětské animované pásmo 90. let
Hodnocení: 

My z Kačerova, Rychlá rota, Gumídci, Letohrádky, Malá mořská víla a Medvídek Pú, animované pásmo od Walt Disney, které nás bavilo v 90. letech. Vždy v sobotu ráno odstartoval Walt Disney a jeho kouzelný svět a my se těšili na další dobrodružství našich kreslených hrdinů!

 

My z Kačerova

 

Strýček Skrblík a jeho tři synovci, Dulík, Bubík a Kulík. Kdo by neznal tyto kačery z Kačerova? Když Skrblík, lakomý milionář sídlící v honosné vile, zrovna nestřeží své peníze před zákeřnými Rafany, vydává se na výpravy za dalším bohatstvím. A jeho malí synovci mu v tom pomáhají po boku Rampy McKváka.

 

Rychlá rota

 

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede.

 

Gumídci

 

Děj seriálu Gumídci se odehrává ve středověké Anglii, za dob rytířů. Gumídci, kteří žijí v lese, se straní lidí, protože lidé už nevěří, že existují a mají je za pouhou legendu. O jejich existenci ví jen královská dcera Klára a Kryštof - královské páže. Hlavním nepřítelem Gumídků je kníže Igor, který žije na hradě Lotrník společně s obry (tupouny). Hlavním cílem Igora je získat pro sebe hrad Strdín, hrad dobrého krále Kristiána. Igorovi se zatím jeho sen nesplnil a na tom mají také velkou zásluhu Gumídci, kteří po vypití "hopsinkové šťávy" jsou na omezenou dobu silnější a dobře skáčí.

 

Letohrádky

 

Pohádka Letohrátky: Rebeka, Kid a Balú zavede děti do kouzelného světa jednoho ostrůvku v Tichomořském oceánu. Všechny příběhy medvěda Balú a jeho přátel jsou plné dobrodružství, napětí a zábavy. Hlavními hrdiny seriálu jsou medvěd Balú, malý Kid a obchodnice Rebeka Cunninghamová.

 

Malá mořská víla

 

Hlavní postavou seriálu Malá mořská víla je mořská panna Ariel, která si se svou rozpustilou a paličatou povahou dokáže získat srdce snad každého. Prožívá mnohá dobrodružství a nebojí se jak hněvu svého otce krále Tritona, tak ani varování přátel, králova rádce kraba Sebastiana. Jejím největším lákadlem je svět lidí a jasně všem kolem dává najevo, že netouží jít ve šlépějích svého otce, ale naopak svou vlastní cestou. V doprovodu žluté rybky Floundera se tak vydává na různá dobrodružství neberoucích konce a nemajících hranice nebezpečnosti.

 

Medvídek pú

 

Příběhy seriálu Medvídek Pú se odehrávají ve Stokorcovém lese, kde žije medvídek Pú a jeho zvířecí kamarádi. Medvídek se kamarádí se zvířátky, ale také s chlapečkem ze světa lidí, Kryštůfkem Robinem. Společně prožívají mnoho dobrodružství a veselých příhod.



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |