example

Články

Zvířecí kamarádi z celého světa díky novým stavebnicím LEGO® DUPLO® z řady Cesta kolem světa!

Články
04.05.2016 | zobrazeno 2036x
Zvířecí kamarádi z celého světa díky novým stavebnicím LEGO® DUPLO® z řady Cesta kolem světa!
Hodnocení: 

Na naší planetě žije nespočet druhů zvířat různých barev a velikostí. Svou rozmanitostí zvířecí říše okouzlí snad každého cestovatele. Díky novým stavebnicím a nekonečné fantazii se děti mohou vydat do vzdálených koutů světa a poznat jeho obyvatele. Zábavnou hrou si přirozeně rozšíří své obzory.


 

Je toho tolik, co lze objevovat! Povídejte si s dětmi o zvířatech, kde žijí, čím se živí, jak nazýváme jejich mláďata, nebo jim vysvětlete, jaký je rozdíl mezi těmi žijícími v džungli a za polárním kruhem. S novými stavebnicemi LEGO® DUPLO® Cesta kolem světa snadno přizpůsobíte hru věku vašich objevitelů. Mladší děti se mohou učit zvuky, které vydává lev nebo opice, a starším můžete ukazovat na mapě světa, kde žijí lední medvědi nebo sloni.

 

Objevte celou planetu!


Procestujte celý svět

Dětská mysl je plná snů a představ. Každý den se tak mohou ocitnout v úplně jiné zemi, nebo dokonce na jiné planetě. Znají ale skutečná místa, ve kterých žijí různá zvířata? Kde bydlí hroch nebo tučňák? S novou stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa mohou malí objevitelé cestovat z místa na místo lodí nebo letadlem a poznávat tak spoustu druhů zvířat. Kostky obsažené ve stavebnici vám umožní postavit chrám pro pandu, převezou vás za lvy do savany nebo za tučňáky za polární kruh.

 

Lego cesta kolem světa

 

V srdci džungle

V džungli je takové horko! Postavte společně s dětmi palmy, které vás ochrání před přímým sluníčkem. Zavěste na ně most a bezpečně přejděte na druhou stranu řeky, aniž byste se střetli s krokodýlem. Se stavebnicí LEGO DUPLO Džungle se vám možná podaří najít i ukrytý poklad. A když už se dobrodružství chýlí ke konci, může váš malý cestovatel odletět v malém letadélku s vrtulí a vyfotit pár fotografií z ptačí perspektivy.

 

Lego Duplo džungle

 

Objevte zamrzlou Arktidu

Milují vaše děti zimu a sníh? Ukažte jim, jak s pomocí stavebnice LEGO DUPLO Arktida z kostek postaví iglú. Poté se na saních tažených severským psem vydejte na cestu až za polární kruh. Doprovod vám zajistí veselá velryba či lední medvěd.

 

Lego Duplo arktida

 

Savana plná slunce

Objevte společně pestrý život na savaně a zvířata v ní žijící. Ve stavebnici LEGO DUPLO Savana jsou lev a žirafa ti nejlepší přátelé. Ale pozor! Lvi z další smečky už tak přátelští nejsou! Chtěl by se váš malý stavitel podívat žirafě do očí? Ukažte mu, jak postavit typický strom rostoucí v savaně a jak na něj může vyšplhat. Hladového lva nezapomeňte nakrmit čerstvým masem. Stavebnice obsahuje také kostku s obrázkem exotického ptáčka zoborožce.

 

Lego Duplo savana

 

Seznamte se s novými kamarády – roztomilými mláďátky

Váš svět zvířat bude kompletní se stavebnicí LEGO DUPLO Mláďátka, ve které najdete mládě tygra, žirafy, ledního medvěda a želvy.

 

Lego Duplo - mláďátka



Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |