example

Články

Řadit:
na stránce:
  • Letadla 2: Trailer s českými titulky

    Letadla 2: Trailer s českými titulky
    Články
    Hodnocení: 
    Zobrazeno: 2134x

    Práškovací letadlo Prášek pro nás chystá další pohádkové dobrodružství! Animovaný snímek Letadla 2 v českých kinech uvidíme 17. července 2014.

  • Maleficent: První český trailer

    Maleficent: První český trailer
    Články
    Hodnocení: 
    Zobrazeno: 1952x

    Angelina Jolie v hlavní roli zlé čarodějnice Maleficent v příběhu Šípkové Růženky! Filmovou pohádku Maleficent v českých kinech uvidíme 29. května 2014.

  • Tři oříšky pro Popelku aneb Pohádka, kterou máme rádi!

    Tři oříšky pro Popelku aneb Pohádka, kterou máme rádi!
    Články
    Hodnocení: 
    Zobrazeno: 2006x
    Kdo z nás by ji neznal? Od útlého věku slýcháváme vyprávění o dívce, která je nejen krásná, ona je také pracovitá, nebojácná a přitom tak laskavá ke všem. Přesto, že zůstala zcela sama, se zlou macechou a její dcerou. Ano. Hádáte správně, Po...
  • Velká oříšková loupež Gangnam Style

    Velká oříšková loupež Gangnam Style
    Články
    Hodnocení: 
    Zobrazeno: 1764x

    PSY uvádí Gangnam Style v animovaném filmu Velká oříšková loupež! Bláznivá posádka lupičů, která sestaví tým pro ještě bláznivější misi a to vše v rytmu "šíleného" korejského zpěváka!

  • LEGO® příběh: Příběh za kostkami

    LEGO® příběh: Příběh za kostkami
    Články
    Hodnocení: 
    Zobrazeno: 1976x

    Pojďte s námi nakouknout do zákulisí animovaného filmu LEGO® příběh. Provázet nás budou hlavní hrdinové Emmet, Hustěnka a Batman.

Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. | Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |